Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb múlttal rendelkező valutaváltással foglalkozó cégcsoportja, az Exclusive Change közel 300 irodában biztosítja magas színvonalú szolgáltatásait.

A járvány miatt ügyfeleink biztonságának megőrzése kiemelt fontossággal bír. Fiókjainkban kézfertőtlenítővel, maszkban, és a klasszikus plexinél sokkal biztonságosabb üvegfallal elválasztva várjuk a hozzánk érkezőket. Ügyfeleinknek javasoljuk, hogy amennyiben szeretnék elkerülni a forgalmasabb időszakot, a délelőtti órákban keressenek fel minket.

Pénzváltó egységeink a legnagyobb bevásárlóközpontokban, valamint a nagyobb városokban, forgalmas belvárosokban kedvező árfolyamokkal, valamint pénzküldési szolgáltatással várják ügyfeleiket, ráadásul nagyobb összegű pénzváltás esetén egyedi árfolyam kedvezményt biztosítunk. A legkedveltebb valuták mellett a környező országok fizetőeszközei is folyamatosan elérhetőek hálózatunkban.

Irodáink hétfőtől szombatig nyitva tartanak, a bevásárlóközpontokban vasárnap is rendelkezésre állnak kollégáink valuta eladás és vétel, valamint pénzküldés esetén is. A biztonság nekünk többet jelent egészségbiztonságnál: küldetésünknek tartjuk a pénzügyi kultúra fejlesztését, amelynek részeként több csatornán is tanácsokat adunk ügyfeleink részére annak érdekében, hogy elkerüljék a valuta-váltással kapcsolatos visszaéléseket.
Míg az egészségbiztonsági intézkedések a járvány szempontjából fontosak, a biztonságos pénzváltás a diszkréció miatt kiemelten kezelendő terület nálunk.

Irodáink biztonsági üvegfala, -amely az ügyfélteret választja el a pénztárostól-, úgy van kialakítva, hogy az végig húzódik a pult teljes hosszán. Így nem csupán azon a területen nyújt védelmet az ügyfeleknek és a pénztárosnak, ahol a pénz ki- és beadása történik, hanem az ügyféltér egész területén. Minden Exclusive Change iroda rendelkezik ügyféltérrel, így nem egy utcára nyíló ablakon keresztül kell bonyolítani készpénzes tranzakciókat, hanem az attól sokkal biztonságosabb ügyféltérben. Azon ügyfeleink számára, akik még ettől is nagyobb biztonságot és diszkréciót igényelnek, exkluzív megoldást nyújtunk, ugyanis irodáink ún. intim kasszával is rendelkeznek. Az intim kassza egy, az ügyféltértől külön elzárt rész, ahol csak a tranzakciót bonyolító ügyfél tartózkodhat a többi – ügyféltérben még esetleg tartózkodó – ügyfél látókörén és hozzáférésén kívül. 30 éves folyamatos működésünk során ügyfeleink biztonsága prioritást élvez, szakmai elhivatottságunk pedig arra sarkall, hogy ügyfeleink figyelmét folyamatosan felhívjuk a biztonságos pénzváltás fontosságára, mivel a biztonságot nem árfolyamra vetített fillérekben mérik.