Spóroljon a roaming díjakon a világ 197 országában a CitySIM nemzetközi kártya segítségével!

Tisztelt Ügyfeleink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy 2017. június 20-tól kijelölt irodáinkban lehetőségük van CitySIM kártyát vásárolni.

Alábbi irodáinkban érhető el a CitySIM kártya:

Békéscsaba Tesco – 5600 Békéscsaba, Szarvasi u. 68.

Gyula Tesco – 5700 Gyula, Csabai út 3.

Szarvas Tesco – 5540 Szarvas, Csabai út 9.

Orosháza Tesco – 5900 Orosháza, Vásárhelyi út 23/a.

Debrecen Fórum – 4029 Debrecen, Csapó u. 30.

Debrecen Tesco – 4031 Debrecen, Kishegyesi u. 1-11

Debrecen Tesco (2) – 4030 Debrecen, Mikepércsi út 0493. hrsz.

Debrecen Plaza – 4026 Debrecen, Péterfia u. 18.

Nyíregyháza Tesco – 4400 Nyíregyháza, Kosbor u 1-3.

Nyíregyháza Plaza – 4400 Nyíregyháza, Szegfű u. 75

Nyíregyháza Korzó – 4400 Nyíregyháza, Jókai Nagy Imre tér 131

Kisvárda Tesco – 4600 Kisvárda, Városmajor út 72.

Mátészalka Tesco – 4400 Mátészalka, Alkotmány u. 1/A

Kecskemét Target Center – 6000 Kecskemét, Izsáki út 12/B

Kecskemét Tesco – 6000 Kecskemét, Talfája u.1.

Cegléd Tesco – 2700 Cegléd, Malomtó szél 30.

Szolnok Plaza – 5000 Szolnok, Ady E. u. 28/a

Szolnok Tesco – 5000 Szolnok, Téglagyár út 30.

Szeged Tesco – 6720 Szeged, Rókusi krt. 42.

Szeged Plaza – 6724 Szeged, Kossuth L. sgt 119.

Szeged Shell Site-Móravárosi – 6729 Szeged, Szabadkai út 7.

Szeged Árkád – 6724 Szeged, Londoni krt. 3.

Kaposvár Plaza – 7400 Kaposvár, Berzsenyi D. u. 1-3.

Kaposvár Tesco – 7400 Kaposvár, Berzsenyi D. u. 13.

Dombóvár Tesco – 7200 Dombóvár, Köztársaság út 7.

Siófok Tesco – 8600 Siófok, Vak Bottyán u. 27.

Siófok Plaza – 8600 Siófok, Fő tér 6.

Marcali Tesco – 8700 Marcali, Noszlopy G. u. 177.

Balatonboglár Tesco – 8630 Balatonboglár, Klapka út 30.

Pécs Tesco – 7634 Pécs, Makay I. u. 5

Pécs Árkád – 7622 Pécs, Bajcsy Zs. u. 11.

Pécs Plaza – 7632 Pécs, Megyeri út 76.

Pécs Tesco (2) – 7630 Pécs, Budai Vám 1.

Szekszárd Tesco – 7100 Szekszárd, Tartsay V. u.40

Baja Tesco – 6500 Baja, Gránátos u. 11

Paks Tesco – 7030 Paks, Tolnai u. 2.

Mohács Tesco – 7700 Mohács, Pécsi út 61.

Mi az a CitySIM kártya?

A CitySIM nemzetközi SIM kártyával az utazók a világ 197 országában spórolhatnak a roaming díjaikon. Egyetlen SIM kártyával beutazhatják a világot, nem kell többé a kellemetlen telefonszámla miatt aggódniuk. A CitySIM alkalmas hanghívásra (hívás indításra és hívás fogadásra), SMS küldésre/fogadásra és internetezésre. Nincs szerződés, nincs havidíj, nincs kötelező feltöltés és a kártya nem évül el! Az Exclusive Change kijelölt irodáiban elérhető kártyák CitySIM Classic típusú sim kártyák.

A CitySIM kártya vásárlás után egyből aktiválódik. Ára 45 euró, ami tartalmaz egy 10 eurós feltöltést, amit bármely országban, bármeddig és bármilyen szolgáltatásra felhasználhat a vásárló. A feltöltést a felhasználónak külön kell aktiválnia az első használatkor.

A kártyát nem kötelező regisztrálni a CitySim honlapján, enélkül is használható és feltölthető, ám további hasznos információkat találhat, ha regisztrál, valamint a regisztrált felhasználóknak lehetőségük van a sim kártya cseréjére, ha azt ellopják vagy elhagyja (felár ellenérben, 10 euró/sim).

A CitySIM kártyához a kijelölt pénztárakban feltöltőkódok vásárolhatóak, melyek értéke rendre 10 euró, 25 euró, 50 euró vagy 100 euró. A 16 jegyű kód a megadott módon tölthető fel. A kódot szabadon feltöltheti bármely CitySIM kártyára, időkorlát nélkül.

 

Gyakran Ismételt Kérdések:

 

Bármilyen telefonban használható?

Igen, bármilyen kártyafüggetlen telefonban, táblagépben (tablet), nyomkövető- vagy biztonságtechnikai eszközben használható (mint például autó riasztórendszer, kisállat GPS eszköze, stb). A sim kártyából micro, nano és normál méret is kitörhető, így minden telefonnal, tablettel, eszközzel kompatibilis.

Elévül-e a sim kártya vagy az egyenleg?

A CitySIM kártya és az egyenleg nem évül el, amíg 24 havonta legalább egyszer használatban van (akár ingyenes szolgáltatás is igénybe vehető, mint például a hívásfogadás, SMS fogadás, ügyfélszolgálat hívása, stb.)

Van-e kötelező feltöltés?

Nincs kötelező feltöltés.  Az egyenleg és a SIM kártya aktív marad mindaddig, amíg kétévente legalább egyszer használatban van.

Van-e bármilyen plusz költség, amivel nem számoltam?

A CitySIM kártyának egy egyszeri díja van, amit már tartalmaz a 45 eurós kezdőcsomag. Nincs kötelező feltöltés, nincs havidíj, nincs semmilyen rejtett költség! Amikor használja, akkor a tarifatáblázat szerint kerül elszámolásra (www.citysim.net/rates), amikor nem használja, akkor semmilyen költség nem keletkezik. A feltüntetett tarifákon és használaton felül semmilyen költség nincs.

Mire használhatom fel az egyenleget?

A CitySIM kártyák 10 euró feltöltést tartalmaznak, amely bármely CitySIM szolgáltatásra felhasználható, bármely országban, időkorlát nélkül.

Hol és hogyan lehet feltölteni a CitySIM kártyát?

Kétféleképpen lehetséges:

  • Az Exclusive Change kijelölt pénztáraiban
  • A CitySIM honlapján: citysim.net

Mely országokban használható és milyen tarifával?

A CitySIM a világ 197 országában több mint 340 hálózaton működik. A tarifák országonként változnak. A teljes tarifalista és az országok listája a honlapon megtalálható: www.citysim.net

(CitySIM Classic típusú sim)

Mennyibe kerül Magyarországról?

Magyarországról az alábbi tarifák érvényesek (jelenleg):

  • Hívásfogadás: ingyenes
  • Hívásindítás: EU-n belül 0,15 euró/perc, CitySIM számra 0,19 euró/perc, minden más 0,39 euró/perc* (egyes országok kivételek, jellemzően afrikai országok, műholdas telefonszámok, stb, a pontos árlistát a citysim.net/rates oldalon találja (CitySIM Classic típusú sim))

Mennyiért hívhatok, internetezhetek az utazásom során?

Ez függ attól, hogy melyik országban használja. A pontos árlistát a www.citysim.net/rates (CitySIM Classic típusú sim) oldalon találja.

Használhatom-e a Viber, Whatsapp, Skype csevegőprogramokat a CitySIM kártyán?

Igen, minden csevegőprogram CitySIM által támogatott szolgáltatás. Mivel ezek a programok adatforgalmat használnak, így sokat spórolhatunk, ha ezeket a programokat a hazai sim kártyánk helyett CitySIM kártyán használhatjuk.

Csatlakozhatok-e ingyen Wifi-re a CitySIMmel?

Igen, az ingyen Wifire csatlakozva a CitySIM-en nem generálódik adatforgalom, így költség sem. Fontos, hogy csak megbízható Wifire csatlakozzunk adataink védelme érdekében.

Milyen a szolgáltatás minősége?

A CitySIM egy GSM alapú telekommunikációs szolgáltatás, amely tökéletes hangminőséget biztosít az internet alapú szolgáltatásokkal szemben. A megszokott minőségben telefonálhatunk, SMSezhetünk, internetezhetünk, bárhova is utazunk.

Hogyan működik?

A CitySIM a világ 197 országában több mint 340 partnerhálózaton működik. A partnereink hálózatára csatlakozva biztosítjuk a legkedvezőbb tarifákat a világ minden pontján, akár hanghívás, akár SMS küldés/fogadás, akár internetezés is lehetséges a kártyákon.

Milyen telefonszámot kapok?

Minden CitySIM kártya saját, egyedi, visszahívható mobilszámmal rendelkezik. Így a számok ugyanúgy használhatók, mint ahogy megszoktuk a hazai sim kártyánk esetén, akár névjegykártyán, aláírásban is.

A CitySIM alapértelmezetten egy észt mobilszámmal rendelkezik (+372).

Az eredeti, észt mobilszámon kívül igényelhető angol mobilszám (+44) ingyenesen, amerikai mobilszám (+1) és magyar vezetékes telefonszám (+36) pedig felár ellenében. A felhasználó az igényét bármikor leadhatja e-mailben az info@citysim.net címen.

Mennyiért hívnak engem?

Ez a hívó fél szolgáltatójától függ. A CitySIMhez tartozó észt mobilszám esetén annyiért, amennyiért Észtországot hívhatja a szolgáltatójánál, az angol, amerikai és magyar számokat pedig hasonlóképpen, amennyiért a mobilszolgáltatója a tarifáját meghatározta. A hívó fél érdeklődjön a saját mobilszolgáltatójánál a pontos tarifáiért.

Mennyiért hívhatjuk egymást a CitySIM kártyákkal?

A CitySIMek egymás közt mindig a legolcsóbban beszélnek. Ez azt jelenti, hogy több mint 140 országból CitySIMről mindössze 0,19 eurért hívhatunk egy másik CitySIM számot, bárhol is van a világon a másik CitySIM. Példa: Tegyük fel, hogy USA-ba utazunk CitySIMmel, míg egy barátunk Magyarországon használja a CitySIMet. Ebben az esetben egymást €0,19-ért hívjuk percenként, míg a hívásfogadás mindkettőnknek ingyenes.

Milyen elszámolási egységekkel történik a számlázás?

A hívások esetén másodperc alapú a számlázás az első 30 másodperc után az EU-ban, az első 60 másodperc után az EU-n kívüli országok esetén.