Az Exclusive Change is felkészült a labdarúgó Európa-bajnokságra:
a piacvezető pénzváltó több mint 200 fiókkal várja a szurkolókat

Kelet-Közép Európa egyik legnagyobb múlttal rendelkező valutaváltással foglalkozó cégcsoportja, az Exclusive Change gyors és biztonságos szolgáltatásaival országszerte több mint 200 irodával várja a Futball EB-re érkezőket.

A budapesti meccsek helyszíne Magyarország legnagyobb befogadóképességű létesítménye, a Puskás Aréna lesz. Az Aréna közvetlen környezetében négy helyszínen is megtalálható a hét minden napján nyitva tartó Exclusive Change pénzváltó: az Aréna Plázában, a Fogarasi úti Tescoban, a Keleti Pályaudvarnál, a Sugár üzletházban, illetve további körülbelül 200 helyszínen országszerte.

Pénzváltó egységeink kedvező árfolyamokkal, valamint pénzküldési szolgáltatással várják ügyfeleiket a hét szinte minden napján, ráadásul nagyobb összegű pénzváltás esetén egyedi árfolyam kedvezményt is biztosítunk. A legkedveltebb valuták mellett a környező országok fizetőeszközei is folyamatosan elérhetőek hálózatunkban. Jelenleg közel 30 ország valutájával dolgozunk.

A pandémia miatt a hozzánk érkezők biztonságának megőrzése továbbra is kiemelt fontossággal bír. Fiókjainkban kézfertőtlenítővel, maszkban, és a klasszikus plexinél sokkal biztonságosabb üvegfallal elválasztva várjuk ügyfeleinket. Irodáink biztonsági üvegfala, -amely az ügyfélteret választja el a pénztárostól-, úgy van kialakítva, hogy az végighúzódik a pult teljes hosszán. Így nem csupán azon a területen nyújt védelmet az ügyfeleknek és a pénztárosnak, ahol a pénz ki- és beadása történik, hanem az ügyféltér egész területén.

Minden Exclusive Change iroda rendelkezik ügyféltérrel is, így nem egy utcára nyíló ablakon keresztül kell bonyolítani készpénzes tranzakciókat, hanem az attól sokkal biztonságosabb ügyféltérben. Azon ügyfeleink számára, akik még ettől is nagyobb biztonságot és diszkréciót igényelnek, exkluzív megoldást nyújtunk, ugyanis irodáink úgynevezett intim kasszával is rendelkeznek. Az intim kassza egy, az ügyféltértől külön elzárt rész, ahol csak a tranzakciót bonyolító ügyfél tartózkodhat a többi – ügyféltérben még esetleg tartózkodó – ügyfél látókörén és hozzáférésén kívül.

Szakértelmünkkel és a szolgáltatásaink körének állandó bővítésével, kiemelkedő árfolyamainkkal, átlátható és rugalmas kedvezmény programunkkal várjuk a Budapestre érkezőket. Jó szurkolást és kellemes időtöltést kívánunk!