Exkluzív ajánlat külföldről hazatérőknek, átutazóknak

Több tízezer is lehet azoknak a magyaroknak a száma, akik szeretnének minél hamarabb hazajutni külföldről, de azokról a határon túli magyarokról se feledkezzünk meg, akik Magyarországon át tudnak hazajutni.

MOST ÉRDEMES

Több mint 30 éves tapasztalatunk, valamint pénzügyi elemző csapatunk együttes véleménye alapján úgy gondoljuk, hogy a valuta magas vételi árfolyama miatt napkainkban különösen érdemes pénzt váltani mind a hazatérőknek és Magyarországon keresztül átutazóknak. 30 ország pénznemét váltjuk az ország 247 Exclusive Change fiókjában biztonságosan, gyorsan és kényelmesen, maximális diszkréció mellett.

FIÓKERESŐ

Fiókkeresőnk segítségével gyorsan meg tudja találni az Önhöz legközelebb eső váltót

COVID: AZ EGÉSZSÉG AZ ELSŐ!

A világjárvány idején nagy hangsúlyt fektetünk az egészségbiztonsági intézkedésekre. Fiókjaink a plexinél jóval erősebb, speciális, a pénztár teljes hosszát lefedő védőfallal vannak ellátva, továbbá UV-fényes pénzvizsgálóink fertőtlenítő hatást fejtenek ki a bankjegyekre azok átvizsgálásakor. Ügyfélfogadó felületeinket folyamatosan sterilizáljuk, a járvány megjelenése óta ez protokollunk alapvető része. A pénzváltás nálunk így minden szempontból biztonságos.

A PÉNZVÁLTÁSON TÚL

Ügyfeleinknek biztonságos és gyors készpénz átutalási szolgáltatást biztosítunk irodáinkban. A Western Union a világ legnagyobb készpénz átutalási szolgáltatója. Több mint 200 országban, több mint 500 000 helyszínen érhető el a szolgáltatás. Immár 150 éve megbízható, gyors és biztonságos módja a pénzküldésnek.

Várjuk Önöket egyedi árfolyamokkal, nagyobb összegű valutaváltás esetén pedig árfolyam fixálási lehetőséggel, az ország 247 helyszínén.